Antena Meniu Search
x

Bătaie cu săbii, cutiţe şi pietre între două familii din Podari. 15 persoane au ajuns la spital

Scandal de proporţii în localitatea doljeană Podari. 15 persoane au ajuns la spital după o bătaie între două familii în care s-au folosit săbii, cuţite şi pietre.

de Redactia Observator

la 31.08.2020, 10:40

Vezi și
  • Victimele nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.
  • Cei 15 răniţi au fost transportați la spital pentru investigaţii suplimentare.

Satul Livezi din comuna Podari a fost împânzit de mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale. Totul după ce, între două familii din localitate, a izbucnit o bătaie de zile mari.

15 persoane au fost rănite în conflictul în care oamenii s-au atacat cu pietre, săbii şi cuţite. Totul ar fi pornit pe fondul consumului de alcool, potrivit poliţiei.

La prima evaluare ale echipajelor SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă, victimele nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol. Toţi erau conştienţi.

Cei 15 răniţi au fost transportați la spital pentru investigaţii suplimentare. În timpul bătăii generale, unii dintre agresori au spart şi geamurile unor case şi autoturisme. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bătaie cu săbii, cutiţe şi pietre între două familii din Podari. 15 persoane au ajuns la spital