Antena Meniu Search
x

Bătaie sălbatică între elevii unui liceu special din Oradea: 'Îl omori, nu îl mai strânge de gât' (Video)

Bătaie sălbatică între mai mulţi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 Special Oradea, acelaşi liceu unde în urmă cu o lună un copil autist a fost abuzat cu eletroşocuri.

Bătaie sălbatică între elevii unui liceu special din Oradea
Bătaie sălbatică între elevii unui liceu special din Oradea - Observator

Bătaie sălbatică între mai mulţi elevi ai Liceului Tehnologic nr. 1 Special Oradea, acelaşi liceu unde în urmă cu o lună un copil autist a fost abuzat cu eletroşocuri.

Ultimul episod violent a fost surprins de un elev cu telefonul mobile.

Totul s-a întâmplat pe holul unităţii de învăţământ, acolo unde mai mulţi elevi s-au luat la bătaie, în timp ce alţii priveau secenele violente.

Pe acelaşi subiect

Pe imagini se poate observa cum băieţii îşi împart pumni şi picioare, în timp ce alţii privesc amuzaţi.

La un moment, unul dintre elevi, care îl bătea pe un altul, sare cu picioarele pe colegul său, în timp ce acesta se afla la pământ, îl loveşte cu palmele şi apoi îl strânge de gât.

Un alt elev a început să strige: 'Bă, îl omori. Nu îl mai strânge de gât. Lasă-l'.

Tânărul care a postat imaginile pe reţelele de socializare a declarat că nici profesorii, nici supraveghetorii nu văd ce se întâmplă sub nasul lor şi că elevii 'se pot omorî între ei'.

Episodul violent vine la aproximativ o lună după ce, în acelaşi liceu, un copil cu autism a fost abuzat cu electroşocuri şi bătut.

Atunci, conducerea liceului a fost demisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Bătaie sălbatică între elevii unui liceu special din Oradea: 'Îl omori, nu îl mai strânge de gât' (Video)