Antena Meniu Search
x

Bătaie în trafic în București, în mijlocul intersecției: ”Sună, nene, la poliție” (Video)

O bătaie în trafic a fost filmată joi seară, în București. Încăierarea dintre doi șoferi s-a consumat chiar în mijlocul intersecției, în Titan.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.01.2020, 21:41

Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic în București, în mijlocul intersecției Vezi și

O bătaie în trafic a fost filmată joi seară, în București. Încăierarea dintre doi șoferi s-a consumat chiar în mijlocul intersecției, în Titan.

Scena a fost surprinsă de un telespectator al Observatorului, în jurul orei 19.40. Șoferul unui BMW negru este filmat în plină altercație cu celălalt conducător auto.

Din mașina albă poate fi văzut un jet de spray pornind către șoferul BMW-ului. Celălalt șofer coboară și el din automobil, iar încăierarea se mută în mijlocul intersecției.

Martorii încep să strige către cei doi, iar șoferul mașinii albe se retrage pe locul său. Bătaia ia sfârșit după ce șoferul BMW-ului îi lovește cu piciorul portiera.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cauzele de la care a pornit bătaia dintre cei doi sunt, deocamdată, necunoscute. Nu e clar, pentru moment, nici dacă a fost depusă vreo plângere, legată de acest incident în trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie în trafic în București, în mijlocul intersecției: ”Sună, nene, la poliție” (Video)