Antena Meniu Search
x

Bătălia de la Chefi la cuțite se încinge, când ne apropiem de semifinală

Concurenţii "Chefi la cuţite" sunt la doi paşi de semifinală. În această seară, lupta devine crâncenă. Proba le va testa creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, dar şi emoțiile. O banală salată trebuie transformată într-un preparat de cinci stele.

de Redactia Observator

la 09.12.2019, 21:39

Vezi și

Concurenţii "Chefi la cuţite" sunt la doi paşi de semifinală. În această seară, lupta devine crâncenă. Proba le va testa creativitatea, capacitatea de a improviza contracronometru, dar şi emoțiile. O banală salată trebuie transformată într-un preparat de cinci stele. Iată ce se va întâmpla la cel mai iubit show culinar!

Pare simplu, însă chefii aşteaptă să vadă artă în farfurie. Combinaţii spectaculoase de gusturi, arome şi texturi.

Tema aparent uşoară se poate transforma într-una de coşmar. Presiunea este mare, iar emoţiie "dau în clocot".

Concurenţii sunt la două probe distanţă de semifinală! Nu mai sunt permise jumătăţi de măsură şi nici greşeli în farfurie.

Chefii se bat în orgolii. Cătălin Scărlătescu mai are doar trei oameni în echipa mov. La polul opus, Sorin Bontea se poate mândri cu cea mai numeroasă echipă la bancul de lucru în acest moment: cinci concurenţi. Iar Florin Dumitrescu se laudă cu cele mai multe battle-uri câştigate. 

Amuletele pun şi ele paie pe foc.

Care dintre echipe va reuși să cucerească papilele gustative ale invitaților speciali la jurizare, dar și ce bucătar va fi eliminat din competiție, veţi afla în această seară, de la 20:00, după Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătălia de la Chefi la cuțite se încinge, când ne apropiem de semifinală