Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bătrân de 71 de ani, ucis cu toporul de un vecin cu probleme psihice, în Maramureş. Criminalul a fugit imediat după, dar a fost prins de polițiști

O ceartă între vecini s-a încheiat cu o crimă înfiorătoare în Vişeu de Jos. Un bărbat de 71 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a căzut victima unui atac brutal.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 08:53

Furios pe vecinul său mai în vârstă, un bărbat de 46 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe acesta.

Și-a ucis vecinul cu toporul

Imediat, atacatorul s-a făcut nevăzut. În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul nu a supravieţuit. Agresorul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti.

Vezi și

”Apelul venit prin 112 ne-a anunţat despre o situaţie conflictuală în urma căreia un bătrân de 71 ani a fost înjunghiat şi necesita ajutor de urgenţă. Zona în care se afla bătrânul era o zonă cu acces dificil, salvatorii montani acţionând ca resursă de sprijin a echipajului medical. Ajunşi la faţa locului echipajele medicale şi salvatorii montani au încercat resuscitarea şi salvarea bătrânului. Din păcate, victima prezenta prea multe răni şi leziuni şi ulterior procedurilor efectuate de echipele de salvare a fost declarat decesul bătrânului”, a arătat sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Bătrân de 71 de ani, ucis cu toporul de un vecin cu probleme psihice, în Maramureş. Criminalul a fugit imediat după, dar a fost prins de polițiști