Antena Meniu Search
x

Bătrân de 80 de ani, desfigurat de urs în Horezu, Vâlcea. Bărbatul, trimis la Bucureşti cu elicopterul SMURD. Mesaj RO-Alert

Un bărbat de 80 de ani a fost atacat de un urs, miercuri, în localitatea Urșani, Horezu, județul Vâlcea. Victima a fost rănită grav, fiind desfigurată, şi a fost chemat un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti. A fost emis un mesaj RO-Alert.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 21:52

Vezi și

Un bătrân de 80 de ani a fost atacat de un urs într-o localitate din Vâlcea. "În urma unui apel la numărul unic de urgentă 112, jandarmii vâlceni au fost solicitați miercuri să intervină în localitatea Urșani, Horezu pentru îndepărtarea unui urs care a atacat o persoană în vârsta de 80 de ani, provocându-i răni în zona feței", anunță Jandarmeria Vâlcea.

Bătrân atacat de urs în Horezu, Vâlcea

La fața locului s-au deplasat două echipaje de Jandarmerie, o ambulanță și paznicul de vânătoare, relatează Mediafax.

"Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Horezu. Până la sosirea forțelor de ordine, animalul sălbatic intrase în pădure, fapt pentru care, jandarmii au continuat să patruleze în zonă, folosind semnalele acustice și luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut. De asemenea, au fost anunțate autoritățile și agențiile cu atribuții in domeniu", potrivit jandarmilor.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost desfigurat de urs

Surse medicale au declarat pentru News.ro că bărbatul a fost desfigurat în urma atacului animalului sălbatic. La Horezu este aşteptat un elicopter SMURD care să îl transporte la un spital din Capitală.

Potrivit ISU Vâlcea, a fost transmis mesaj RO-Alert. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătrân de 80 de ani, desfigurat de urs în Horezu, Vâlcea. Bărbatul, trimis la Bucureşti cu elicopterul SMURD. Mesaj RO-Alert