Antena Meniu Search
x

Alertă în judeţul Iaşi. Un bărbat este dat dispărut de zile în şir. Mobilizare uriaşă de forţe pentru a-l găsi

De două zile, autorităţile ieşene sunt în alertă. Un bătrân de 79 de ani este dispărut de acasă. Omul pur şi simplu a plecat noaptea şi nu s-a mai întors.

Vezi și

De două zile, autorităţile ieşene sunt în alertă. Un bătrân de 79 de ani este dispărut de acasă. Omul pur şi simplu a plecat noaptea şi nu s-a mai întors. Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, dar şi localnici îl caută fără încetare.

Pădure, dealuri, văi, nimic nu trece neverificat. De două zile, bătrânul de 79 de ani este dispărut. 

Omul a plecat de acasă în noaptea de 23 spre 24 octombrie. Soşia spune că în seara dispariţiei, bătrânul s-a purtat ciudat. Ar fi vrut să meargă să culeagă via, deşi era strânsă de mai bine de 2 săptămâni. Femeia l-a împiedicat, dar bătrânul ar fi început să fie violent în limbaj aşa că soţia a plecat la un fiu de-al lor peste noapte. Dimineaţă când s-a întos, nici urmă de bătrân.

A mai plecat şi înainte, dar ziua pleca şi venea înapoi, dar acum de vreo cinci nopţi avea... Nu dormea, se scula şi pleca pe afară, povesteşte soţia dispărutului.

Bătrânul lua şi un tratament pentru depresie. În noaptea dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri, haină de blană de culoare închisă, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc. Persoanele care pot da informații sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Alertă în judeţul Iaşi. Un bărbat este dat dispărut de zile în şir. Mobilizare uriaşă de forţe pentru a-l găsi