Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătrân îngheţat într-o staţie de autobuz, în Satu Mare, salvat de trei tineri

Un bătrân îngheţat de frig, într-o staţie de autobuz din Satu Mare, a fost salvat de trei tineri care i-au dat ceai şi apoi l-au dus cu maşina la fratele său.

de Alin Tarnovschi

la 07.01.2020 , 12:15

Bătrân îngheţat în Satu Mare, salvat de trei tineri Bătrân îngheţat într-o staţie din Satu Mare, salvat de trei tineri - presasm.ro

Un bătrân îngheţat de frig, într-o staţie de autobuz din Satu Mare, a fost salvat de trei tineri care i-au dat ceai şi apoi l-au dus cu maşina la fratele său.

În urmă cu trei zile, bătrânul a fost observat într-o staţie de autobuz, în timp ce se adăpostea de frig şi de ninsoare.

Trei tineri din Satu Mare s-au mobilizat şi au mers la bătrân pentru a-i duce mâncare şi ceai cald, fără să cunoască povestea acestuia.

Articolul continuă după reclamă

În realitate, Mario, Raimond şi Daniel, cei trei tineri, au aflat că bătrânul pierduse ultimul autobuz către localitatea Hrip, acolo unde locuia fratele său, astfel că a rămas în staţie, în frig.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Am mers să îi ducem mâncare și ceai cald, mai ales că a și început să ningă și este frig. Din vorbă în vorbă, l-am întrebat de ce nu vrea să meargă acasă. Într-un final ne-a spus că vrea, dar nu are cu ce. așa că ne-am oferit noi să îl ducem la fratele său, în Hrip. Ne bucură foarte mult că a acceptat", au declarat tinerii pentru presasm.ro.

Astfel, bătrânul a reuşit să ajungă acasă la fratele său şi a scăpat de gerul care i-ar fi putut fi fatal.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Bătrân îngheţat într-o staţie de autobuz, în Satu Mare, salvat de trei tineri