Antena Meniu Search
x

„Desculț, cu bluza deschisă și hainele ude”. Trei polițiști au devenit eroi după ce au salvat un bătrân de la moarte

Trei polițiști au devenit salvatorii unui bătrân. Oamenii legii au fost sesizați de un localnic din comuna Robănești, județul Dolj, cu privire la faptul că în afara localității se află un bărbat în stare de inconștiență. Cum a fost găsit bătrânul afară, în câmp, la temperaturi scăzute.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 15.12.2022, 17:26

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit de către oamenii legii în afara comunei Robănești, județul Dolj. Polițiștii au fost sesizați de un localnic cu privire la faptul că în extravilanul comunei este un bărbat inconștient, care are nevoie de ajutor. Așa că, oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului și au chemat și echipajele medicale, pentru a-i acorda bătrânului îngrijirile necesare.

În ce stare a fost găsit doljeanul

Bărbatul a fost găsit inconștient, aproape dezbrăcat și desculț. Temperatura afară era scăzută și nu se știe, momentan, de câte ore se afla acesta pe câmp. Era desculț, cu bluza deschisă și cu hainele ude. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare și au devenit salvatorii bărbatului. Acesta a fost transportat de către polițiști, într-o zonă accesibilă ambulanței. A fost preluat de către echipajul medical și transportat de urgență la Spitalul de Urgență din Craiova.

„Poliţiştii Postului de Poliţie Robăneşti au fost sesizaţi ieri, 14 decembrie, în jurul orei 13.00, de un bărbat din comuna Robăneşti, cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii se află o persoană in stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde, într-o zonă greu accesibilă au găsit un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în stare de inconştienţă, desculţ, cu bluza deschisă şi hainele ude.

Imediat au început manevrele de resuscitare, iar în momentul în care a devenit conştient, bărbatul a fost transportat de poliţişti până în zona de acces a ambulanţei. Pentru acordarea de îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat ulterior la Spitalul nr.1 din Craiova. Îi felicităm pe colegii noştri pentru modul profesionist în care au acţionat”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » „Desculț, cu bluza deschisă și hainele ude”. Trei polițiști au devenit eroi după ce au salvat un bătrân de la moarte