Antena Meniu Search
x

Video O lumânare uitată aprinsă a lăsat o bătrână de 80 de ani pe drumuri, în preajma sărbătorilor. Întregul bloc, evacuat: "Ne-am luat o haină şi aşa ne-am dus"

O bătrână din Târgu Mureş a rămas pe drumuri în preajma sărbătorilor, după ce apartamentul său a fost mistuit de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată. Din fericire, femeia în vârstă de 80 de ani a reuşit să iasă din locuinţă la timp, iar nimeni nu a fost rănit. 

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 08:11

Vezi și

Au fost clipe de panică, aseară, într-un bloc din centrul oraşului Târgu Mureş. O tânără care trecea prin faţa clădirii a văzut că de la o fereastră ies flăcări uriaşe şi a sunat la 112. 

Georgiana Oltean - Purt. Cuv. ISU Mureș: Am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unui incendiu la nivelul unui apartament dintr-un bloc cu patru etaje. 

Tânără: Am venit acasă de la serviciu, dar nu am văzut nimic ciudat. Când am intrat în casă, am simţit miros. Fumul era foarte gros.

Bătrâna locuia singură

A lăsat o lumânare aprinsă pe noptiera din dormitor şi a mers în altă cameră. Când a văzut că locuinţa îi este cuprinsă de flăcări, a reuşit să se îmbărbăteze şi a ieşit din apartament înainte de a fi doborâtă de fumul înecăcios. Alţi 30 de locatari au luat pe ei ce au apucat şi au ieşit speriaţi din clădire. 

Locatar: Ne-am luat o haină şi aşa ne-am dus jos. M-am speriat, cum să nu. 

Raul Toduț - ISU Mureș: Pentru a ne asigura că nicio persoană de la etajele superioare nu a suferit atacuri de panică şi nu au fost afectate apartamentele lor, am procedat la evacuarea locatarilor din bloc 

În câteva minute, apartamentul s-a făcut scrum

Georgiana Oltean - Purt. Cuv. ISU Mureș: Intervenţia a fost îngreunată de degajările mari de fum, suprafaţa afectată a apartamentului fiind de aproximativ 17 metri pătraţi 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă şi la apartamentele învecinate. Acum, femeia va fi nevoită să stea la rude până va reuşi să-şi renoveze locuinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O lumânare uitată aprinsă a lăsat o bătrână de 80 de ani pe drumuri, în preajma sărbătorilor. Întregul bloc, evacuat: "Ne-am luat o haină şi aşa ne-am dus"