Antena Meniu Search
x

Bătrână beată la volan, pe un drum din Harghita. Femeia abia a reușit să sufle în aparatul etilotest

O șoferiță în vârstă de 72 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost implicată într-un accident la Toplița, în Harghita. Polițiștii spun că femeia "părea să fie într-o stare avansată de ebrietate, încât nici măcar nu a putut sufla în aparatul etilotest".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.11.2020, 14:35

Bătrână beată criță la volan, pe un drum din Harghita. Femeia abia a reușit să sufle în aparatul etilotest - istockphoto.com / imagine ilustrativă
  • Femeia de 72 de ani a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina pe contrasens.
  • Polițiștii au reușit cu greu să o testeze pe șoferiță cu aparatul etilotest.

Duminică după-amiază, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, spre oraşul Borsec, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit o altă mașină, care circula regulamentar din sens opus.

"Având în vedere că prima conducătoare auto părea că se află într-o stare avansată de ebrietate, poliţiştii au încercat să o supună testării alcoolscop, însă aceasta nu a reuşit să sufle în aparatul etilotest", transmite IPJ Harghita într-un comunicat.

Într-un final, spun polițiștii, femeia de 72 de ani "a fost testată pasiv cu aparatul etilotest, care a indicat ALCOOL, motiv pentru care aceasta a fost condusă la Spitalul Municipal Toplița, în vederea recoltării de mostre biologice".

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrână beată la volan, pe un drum din Harghita. Femeia abia a reușit să sufle în aparatul etilotest