Antena Meniu Search
x

O bătrână din Suceava, batjocorită ore în şir, şi-a iertat agresorul pentru 2000€

O bătrână în vârstă de 72 de ani, din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, l-a iertat pe tânărul care a batjocorit-o timp de trei ore în propria casă, pentru 2000 de euro.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 13:16

Ionel Dorel Aga a fost iertat de bătrâna pe care a batjocorit-o pentru 2000 de euro
Ionel Dorel Aga a fost iertat de bătrâna pe care a batjocorit-o pentru 2000 de euro - ziardesuceava.ro

O bătrână în vârstă de 72 de ani, din comuna Vicovu de Sus, judeţul Suceava, l-a iertat pe tânărul care a batjocorit-o timp de trei ore în propria casă, pentru 2000 de euro.

Totul s-a întâmplat pe 12 aprilie, atunci când Ionel Dorel Aga a intrat în casă peste vecina sa şi a siluit-o ore în şir până când femeia a reuşit să scape şi să strige după ajutor.

Aga a reuşit atunci să fugă, în pielea goală, lăsând în casa victimei hainele şi telefonul mobil, astfel că poliţiştilor nu le-a fost greu să îl prindă.

Reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv de Judecătoria Rădăuţi la propunerea procurorilor, agresorul a fost iertat de bătrâna pe care a batjocorit-o pentru suma de 2000 de euro.

Pe acelaşi subiect

Un document notarial stă la baza retragerii plângerii bătrânei, astfel că agresorul va ieşi din închisoare.

După împăcarea dintre părţi, procesul penal a încetat, astfel că Ionel Dorel Aga va scăpa basma curată.

Potrivit jurnaliştilor monitorulsv.ro, 14 poliţişti au lucrat pentru probarea activităţii infracţionale în acest dosar, toată munca lor fiind acum în zadar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O bătrână din Suceava, batjocorită ore în şir, şi-a iertat agresorul pentru 2000€