Antena Meniu Search
x

Galerie foto Bătrână ucisă pe marginea străzii, într-un sat din Prahova. Femeia a murit nevinovată după un accident cu patru mașini, la Brătășanca

O bătrână în vârstă de 84 de ani și-a găsit sfârșitul în această după-amiază, fiind victima unui accident în care au fost implicate patru mașini, două dintre ele fiind parcate. Tragedia s-a produs în satul Brătășanca din județul Prahova. 

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 22:38

O femeie în vârstă de 84 de ani a murit joi după amiază în Prahova, la Brătășanca, în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate patru mașini, dintre care două erau parcate.

Victima nu se afla în niciuna dintre maşinile implicate, fiind pieton.

Din primele informații, se pare că două mașini s-au ciocnit, în urma impactului cele două autoturisme ricoşând în alte două vehicule parcate şi într-un gard.

Femeia lovită la Brătășanca a murit după accident

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost lovită de una dintre maşini, murind pe loc. 

"La data de 5 mai a.c.., în jurul orei 13.20 în comuna Filipeștii de Târg,  la intrare în satul Brătășanca s-a produs un accident rutier între 2 autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 30 de ani, respectiv 31 de ani. În urma impactului, unul dintre autoturisme a intrat în coliziune cu alte două, parcate în afara părții carosabile, totodată acroșând și un pieton. În urma evenimentului, pietonul, o femeie în vârstă de 84 de ani a fost declarată decedată. În acest moment traficul este restrictionat pentru efectuarea cercetării la fața locului. 

Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani a fost preluat de un elicopter SMURD iar cel de 30 de ani a fost transportat la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova", a transmis IPJ Prahova într-un comunicat.

Urmează ca poliţiştii să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bătrână ucisă pe marginea străzii, într-un sat din Prahova. Femeia a murit nevinovată după un accident cu patru mașini, la Brătășanca