Antena Meniu Search
x

Video Fetele din Tecuci, lovite pe una dintre cele mai periculoase "treceri" din România. Pietonii se strecoară printre maşini, deşi au verde

Două adolescente, de 15 şi 16 ani au fost izbite de un bolid de lux chiar în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni în Tecuci. Localnicii spun că intersecția este foarte periculoasă, pentru că nici nu e bine marcată. Chiar în timp ce echipa Observator filma acolo, pietonii se strecurau printre mașini, deși aveau verde la semafor. Accidentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere. Imagini cu un puternic impact emoţional.

de Adrian Obreja

la 04.05.2022, 19:14

Vezi și

Strada 1 Decembrie 1918, Tecuci. Două fete de 15 și 16 traversau liniștite strada și nimic nu avea să prevestească ce urma să se întâmple. Aveau culoarea verde la semafor și se aflau pe trecere în momentul în care au fost lovite de mașină.

Două fete, lovite pe trecerea de pietoni în Tecuci

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum șoferii de pe un sens opresc la semafor. Însă când au trecut de jumătatea străzii, cele două fete au fost lovite în plin de un bolid de lux. Una a fost aruncată aproape 15 metri, iar cealaltă a căzut chiar pe trecerea de pietoni. Culmea, şoferului vinovat i-a luat secunde bune să coboare din maşină. Alţi şoferi au verificat starea fetelor. Tot martorii au sunat și la 112. 

"Una dintre ele, care a fost în stare mai gravă, a fost transferată la spitalul de copii, la Ortopedie, la Galați. Este în stare buna în prezent. Cealaltă fetiță este internată în Ortopedie, la spitalul Anton Cincu din Tecuci", a declarat Liliana Neculiseanu, dir. med. spital Anton Cincu Tecuci.

Pe acelaşi subiect

O intersecţie periculoasă din cauza ... semaforului

Oamenii spun că intersecţia e periculoasă şi că au mai fost probleme acolo. "Se trece foarte mult pe roșu, cu viteză foarte mare și poliția nu vine niciodată pe aici prin intersecția asta. E o intersecție foarte aglomerată ... accidente", povesteşte un trecător.

În plus, semaforul pentru pietoni, de pe-o parte a străzii, nu este vizibil din cauza altuia montat de curând, dar nefuncțional. "Ăla care nu funcționează e pus în fața celuilalt, care funcționează. Și pietonul nu vede dacă e verde, e roșu, nu știe", arată un localnic. S-a ajuns chiar în situaţia în care, deşi au verde la semafor, pietonii se văd nevoiţi să dea prioritate maşinilor, ca să nu fie luaţi pe sus. 

Șoferul vinovat de accident a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost zero. Dar nu a scăpat de dosarul penal și suspendarea permisului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fetele din Tecuci, lovite pe una dintre cele mai periculoase "treceri" din România. Pietonii se strecoară printre maşini, deşi au verde