Antena Meniu Search
x

Video Bătrânică de 92 de ani, salvată în ultima clipă din calea focului. Din cauza coşului de fum, gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări, în Suceava

Incendiu de proporţii la o gospodărie, dintr-un sat din Suceava! Acoperişul unei case bătrâneşti, din Mălini, a fost cuprins, ieri, de flăcări uriaşe. 

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 08:10

Vezi și

Proprietara, o bătrână de 92 de ani, a fost salvată în ultima clipă din calea focului. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu cinci autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La momentul sosirii acestora, flăcările ardeau atât de puternic, încât exista pericolul de a se răspândi şi la vecini.

Din fericire, nu au fost victime, iar pompierii au reuşit să salveze anexa învecinată. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite din coșul de fum necurățat, de aceea specialiştii ne recomandă ca, odată cu sezonul rece, să facem verificările şi reparaţiile de rigoare la toate mijloacele de încălzire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bătrânică de 92 de ani, salvată în ultima clipă din calea focului. Din cauza coşului de fum, gospodăria i-a fost cuprinsă de flăcări, în Suceava