Antena Meniu Search
x

Video Bătrânică ucisă pe o trecere de pietoni în Iași. Momentul impactului violent surprins de o cameră de supraveghere

Sfârșit dramatic pentru o bătrânică de 79 de ani din comuna ieșeană Bălțați. Femeia a fost ucisă chiar pe trecerea de pietoni de un șofer neatent, care circula cu viteză și care nu i-a acordat priorietate.

de Monica Palade

la 06.12.2023, 16:27

Vezi și

Incidentul a avut loc chiar de Sfântul Neculai. Pensionara a fost aruncată la zeci de metri, iar în urma impactului nu a avut nicio șansă.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum bătrânica se angajează în trecerea străzii, după ce se asigură. La jumătatea zebrei, a fost însă izbită în plin de un șofer care circula cu viteză. A fost aruncată zeci de metri distanță.

Șoferul a fost testat dacă a consumat alcool, iar rezultatul a fost negativ. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

La data de 06 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Bălțați.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că șoferul unui autoturism a acroșat o persoană pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, persoana (o femeie de 79 de ani) a decedat.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bătrânică ucisă pe o trecere de pietoni în Iași. Momentul impactului violent surprins de o cameră de supraveghere