Antena Meniu Search
x

Video Şofer mort în Breaza, după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR. Bărbatul a rămas blocat între fiare și nu a mai putut fi salvat de medici

Accident mortal în oraşul Breaza din judeţul Prahova! Un bărbat de 71 de ani a murit după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de un TIR. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 08:25

Vezi și

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de intervenţie, care l-au scos de bărbat dintre fiarele contorsionate ale maşinii, însă după mai multe manevre de resuscitare acesta a decedat.

Şoferul de TIR, dus în stare gravă la spital

"Pompierii militari prahoveni acționează pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în Breaza. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. În evenimentul rutier au fost implicate un autocamion și un autoturism la bordul cărora se aflau doar șoferii. Conducătorul auto al autoturismului era încarcerat astfel că pompierii au acționat pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani aflat în SCR, se execută manevre de resuscitare. Celălalt ocupant este conștient, fără marca traumatica", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Şoferul autocamionului a fost transportat în stare gravă la spital.

În continuare se fac cercetări pentru a vedea cum s-a produs mai exact accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer mort în Breaza, după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR. Bărbatul a rămas blocat între fiare și nu a mai putut fi salvat de medici