Antena Meniu Search
x

VIDEO VIRAL: O bătrânică tupeistă zgârie cu cheia maşinile parcate pe o stradă din Cluj

Proprietarii mai multor masini parcate pe strazile Bujorului si Iasomiei din Cluj-Napoca si-au gasit zilele trecute autoturismele zgariate de-a lungul caroseriei.

Proprietarii mai multor masini parcate pe strazile Bujorului si Iasomiei din Cluj-Napoca si-au gasit zilele trecute autoturismele zgariate de-a lungul caroseriei, informează presa locală.

Desi initial s-a crezut ca acest lucru a fost rezultatul teribilismului unor tineri, in cele din urma, imaginile surprinse de o camera de supraveghere amplasata in zona au facut lumina in acest caz. O femeie trecuta bine de a doua tinerete a fost autoarea, cel putin in cazul unui BMW parcat pe trotuarul din fata unei case. In imagini se vede cum femeia trece foarte aproape de autoturism, timp in care, cu o cheie zgarie partea laterala a masinii. Aceasta este insotita de o femeie mai tanara, care vazand isprava batranei, ii face semn cu mana, avertizand-o ca nu e tocmai bine ce a facut. Se pare ca in acest caz, batranica tupeista s-a inteles cu proprietarul autoturismului, astfel incat acesta sa nu depuna plangere la politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » VIDEO VIRAL: O bătrânică tupeistă zgârie cu cheia maşinile parcate pe o stradă din Cluj