Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Băut, un biciclist a trecut pe roşu şi a fost izbit uşor de un şofer. Când să primească îngrijiri, tot el a sărit la bătaie

Un accident rutier s-a lăsat, ulterior, cu bătaie, în Baia Mare. Un biciclist de 34 de ani care a trecut pe roşu a fost lovit în plin de un şofer care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 08:07

Pe bicicletă se afla și un copil de 4 ani, iar în urma impactului, ambii au căzut pe asfalt. Șoferul, un avocat de 50 ani din oraş, care abia pornise la culoarea verde a semaforului, a coborât din maşină pentru a le acorda îngrijiri celor doi.

În acel moment, biciclistul s-a ridicat de jos și l-a lovit cu pumnul direct în față. Şoferul a căzut pe şosea și a rămas câteva secunde inconștient.

Ambii au fost testat cu etilotestul, însă doar biciclistul consumase alcool înainte de a ieşi în trafic. Cei doi au ajuns la spital, împreună cu copilul de 4 ani, care a suferit răni minore.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Băut, un biciclist a trecut pe roşu şi a fost izbit uşor de un şofer. Când să primească îngrijiri, tot el a sărit la bătaie