Antena Meniu Search
x

Beat şi fără inhibiţii. Un bărbat din Argeş a fost reţinut după ce şi-a dat jos chiloţii într-o sală de jocuri

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost reţinut de către poliţiştii argeşeni sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri, după ce, fiind în stare de ebrietate, s-a dezbrăcat într-o sală de jocuri din municipiul Piteşti. Acesta nu este primul astfel de caz înregistrat de către poliţiştii argeşeni. Două persoane un bărbat şi o femeie, au fost trimise în judecată după ce au mimat acte sexuale într-o sală de jocuri.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 15:52

Beat şi fără inhibiţii. Un bărbat din Argeş a fost reţinut după ce şi-a dat jos chiloţii într-o sală de jocuri
Beat şi fără inhibiţii. Un bărbat din Argeş a fost reţinut după ce şi-a dat jos chiloţii într-o sală de jocuri - Shutterstock

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului de 28 de ani, din Piteşti, după ce au primit o reclamaţie din partea angajatelor unei săli de jocuri din municipiu. Verificările au arătat că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul a comis acte de exhibiţionism în sala de jocuri.

El a fost dus la audieri şi, după administrarea probatoriului, a  fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de duminică, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta nu este primul caz de exhibiţionism produs într-o sală de jocuri din Piteşti. 

În noaptea de 22 spre 23 februarie, un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti, au fost filmaţi în timp ce făceau acte sexuale cu caracter explicit într-o sală de jocuri din Piteşti, fiind înconjuraţi de oameni care aplaudau, aclamau şi filmau.

Cercetările au fost declanşate din oficiu, după ce imagini cu cei doi au apărut în spaţiul public. În 14 martie, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar. Cei doi au fost trimişi în judecată, iar firma care operează sala de jocuri a fost amendată cu 12.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Beat şi fără inhibiţii. Un bărbat din Argeş a fost reţinut după ce şi-a dat jos chiloţii într-o sală de jocuri