Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de doar patru luni a pierit, după ce casa în care locuia alături de fraţii mai mari a luat foc

Seară tragică într-o comună din Dâmboviţa. Un bebeluş de numai patru luni a pierit într-un incendiu care a cuprins casa în care locuia alături de fraţi săi mai mari.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 10:24

Vezi și

Seară tragică într-o comună din Dâmboviţa. Un bebeluş de numai patru luni a pierit într-un incendiu care a cuprins casa în care locuia alături de fraţi săi mai mari. Cei patru copii ar fi rămas nesupravegheaţi cât mama plecase până la magazin după lapte, iar tatăl era la muncă. Ceilalţi trei micuţi au reuşit să se salveze după ce flăcările, pornite se pare de la soba din locuinţă, s-au extins rapid.

Era aproape de lăsarea serii, când apelul la 112 anunţa că un incendiu puternic a cuprins locuinţa unei familii cu patru copii din comuna Corbii Mari. Vecinii au fost cei care au dat alarma. 

Cei patru copii, niciunul mai mare de patru ani, erau captivi în casa înghiţită rapid de flăcări. Tatăl era la serviciu, iar mama plecase pentru câteva minute, spun martorii.

Cei trei copiii mai mari reuşiseră să iasă din camera unde a izbucnit totul. Aşa a putut mama să-i scoată afară. Fetiţa de patru luni însă nu a mai putut fi salvată.

Casa a fost distrusă în totalitate. Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la soba cu lemne, dar o anchetă a fost acum deschisă pentru a face lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bebeluş de doar patru luni a pierit, după ce casa în care locuia alături de fraţii mai mari a luat foc