Antena Meniu Search
x

Bebeluş de două luni, găsit mort într-un apartament din Ploieşti, după ce un vecin a chemat poliţia. Mama are 15 ani, tatăl 30 de ani

Anchetă de amploare la Ploiești, după ce un bebeluș de două luni a murit. Polițiștii au identificat-o pe mamă, o tânără în vârstă de 15 ani, iar oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și act sexual cu minor. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 au fost sesizați de un vecin. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

De Redactia Observator la 23.11.2022, 10:54
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal după decesul unui bebeluş de două luni, cercetările fiind făcute pentru ucidere din culpă şi act sexual cu un minor, în condiţiile în care mama copilului are 15 ani, iar tatăl are 30 de ani.

Conform datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 au fost sesizaţi, cu o zi în urmă, de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de două luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

"În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului. Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului", a transmis IPJ.

Micuţul a murit după ce s-ar fi înecat

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că bebeluşul s-ar fi înecat cu vomă. Conform surselor menţionate, la momentul incidentului, mama bebeluşului, o minoră de 15 ani, se afla în casă împreună cu celălalt copil al său, în vârstă de doi ani, şi cu fratele ei, în vârstă de 14 ani. Tatăl bebeluşului decedat are vârsta de 30 de ani.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bebeluş de două luni, găsit mort într-un apartament din Ploieşti, după ce un vecin a chemat poliţia. Mama are 15 ani, tatăl 30 de ani