Antena Meniu Search
x

Bebeluș găsit mort, pe un câmp din Satu Mare. Mama, o adolescentă de 16 ani, ar fi abandonat copilul imediat după naştere

Un bebeluș a fost găsit mort, duminică, pe un teren din afara localității Turț, din județul Satu Mare. Mama, o fată de 16 ani, a fost identificată și dusă la spital.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 08:33

Vezi și

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați duminică, în jurul orei 14.00, că un nou-născut ar fi fost găsit decedat, pe un teren situat în afara localității Turț.

Bebeluş mort, pe un câmp din Satu Mare

Polițiștii au mers la fața locului. La scurt timp, ei au identificat-o pe mama bebelușului. Este vorba despre o fată de 16 ani, care a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Presasm.ro scrie că tânăra ar fi născut în cursul dimineții și ar fi dus copilul pe câmp, unde l-a abandonat în condiții precare, ceea ce a dus la decesul bebelușului, relatează Mediafax. În cauză, cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bebeluș găsit mort, pe un câmp din Satu Mare. Mama, o adolescentă de 16 ani, ar fi abandonat copilul imediat după naştere