Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș mort în brațele mamei, pe un drum din Dâmbovița. Un șofer beat a provocat o nenorocire, după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod

Tragedie, noaptea trecută, pe o şosea din Dâmboviţa. Un bebeluş de un an a murit chiar în braţele mamei sale în urma unui accident cumplit.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 10:31

Vezi și

Bărbatul care se afla la volanul mașinii era beat, iar din această cauză a pierdut controlul volanului.

Accident mortal, un copil a murit în brațele mamei

În cele din urmă, mașina a intrat într-un cap de pod din localitatea Viforâta, iar mai apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Micuțul se afla pe bancheta din spate a mașinii, în brațele mamei sale. 

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa băieţelului. Alte două persoane au fost transportate la spital cu răni grave. 

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fost reținut

Şoferul a fost testat. iar rezlutatul a fost de 0,28 mg/l în aerul expirat. De asemenea, acesta nu avea drept de a conduce până în data de 28 august 2023.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

"În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa, urmând să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează IPJ Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bebeluș mort în brațele mamei, pe un drum din Dâmbovița. Un șofer beat a provocat o nenorocire, după ce s-a izbit cu mașina de un cap de pod