Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Bicicletă de 4.300 de euro furată din Germania, găsită în Vrancea după 3 luni. Reacţia proprietarului

Un cetăţean german a rămas uluit în momentul în care a aflat că bicicleta sa de 4.300 de euro, furată în luna noiembrie a anului trecut din oraşul Bensheim, apare, pe sistemul de localizare, că se află tocmai în comuna Vânători, județul Vrancea, la aproape 2.000 de km depărtare. Bărbatul i-a sesizat pe poliţiştii vrânceni, care au făcut tot ce le-a stat în putere să o găsească, lucru care s-a şi întâmplat. "They found it!! Thank you so much! It's incredible!", a fost reacţia acestuia, la aflarea veştii. 

De Redactia Observator la 02.02.2023, 17:07
Bicicletă de 4.300 de euro furată din Germania, găsită în Vrancea. Reacţia proprietarului
Bicicletă de 4.300 de euro furată din Germania, găsită în Vrancea. Reacţia proprietarului

Pe 31 ianuarie, polițiștii vrânceni au fost sesizați de cetățeanul german cu privire la faptul că, pe 6 noiembrie 2022, în orașul Bensheim din Germania, i-ar fi fost furată o bicicletă, în valoare de 4.300 de euro. Sistemul de localizare montat îi indica faptul că aceasta se află tocmai în comuna Vânători, județul Vrancea.

Două persoane sunt bănuite că au participat la furt

În urma cercetărilor şi percheziţiilor, poliţiştii au reuşit să găsească bicicleta bărbatului. Două persoane din localitate au fost conduse la sediul de poliție, pentru a fi audiate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

"They found it!! Thank you so much! It's incredible!", a fost reacția cetățeanului neamț, la aflarea veștii că bicicleta i-a fost găsită de către autorităţi. 

Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bicicletă de 4.300 de euro furată din Germania, găsită în Vrancea după 3 luni. Reacţia proprietarului