Antena Meniu Search
x

Biciclist de 27 de ani din Timiş, prins de poliţie transportând droguri. Ascunsese substanţele în portofel

Prins în fapt, pe bicicletă. Tânăr de 27 de ani, care avea asupra sa substanţe psihoactive, depistat de poliţişti pe DN 6, în localitatea Becicherecu Mic.

de Redactia Observator

la 26.10.2023, 11:31

Biciclist de 27 de ani din Timiş, prins de poliţie transportând droguri. Ascunsese substanţele în portofel - Shutterstock

Un biciclist în vârstă de 27 de ani, care avea asupra sa substanţe psihoactive, a fost prins de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi, pe drumul naţional DN6, în localitatea Becicherecu Mic.

Poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au oprit biciclistul, iar la control au depistate în portofelul tânărului două bucăţi solide transparente, despre care există indicii că ar fi substanţe cu efect psihoactiv, a anunţat, joi, Biroul de presă al Poliţiei Timiş, potrivit Agerpres.

Bunurile depistate au fost ridicate şi sigilate, fiind informat Biroul de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale care se impun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Biciclist de 27 de ani din Timiş, prins de poliţie transportând droguri. Ascunsese substanţele în portofel