Antena Meniu Search
x

Video Biciclistul lovit cu maşina de o angajată MApN s-a ales cu 8 coaste rupte şi răni la cap. Şoferiţa beată, găsită de poliţişti adormită cu capul pe volan

O angajată a Armatei a lovit un biciclist după ce s-a urcat băută la volan, apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au găsit-o la câteva sute de metri distanţă, în timp ce aproape dormea cu capul pe volan. Femeia de 30 de ani avea o alcoolemie de 1,72 la mie. 

de Angela Bertea

la 12.04.2023, 13:43

Vezi și

Biciclistul se află internat la Spitalul Judeţean din Suceava, are 8 coaste rupte şi mai multe răni la nivelul capului, este într-o stare stabilă. Incidentul s-a petrecut pe această stradă, bărbatul mergea spre casă, pe lângă bicicletă, mai avea puţin şi ajungea acasă în momentul în care a fost acroşat şi izbit la pământ de o maşină.

Ancheta a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului Militar

Poliţiştii sosiţi de îndată la faţa locului au pornit în căutarea persoanei care a produs accidentul, iar la aproape 300 de metri au găsit-o pe şoferiţă, cadru militar, aproape adormită cu capul pe volan. În urma testării, aparatul etilotest a arătat că femeia a consumat o cantitate foarte mare de alcool, peste 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru vătămare din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Pentru că femeia lucra în cadrul Armatei, ancheta a fost preluată de procurori din cadrul Parchetului Militar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Biciclistul lovit cu maşina de o angajată MApN s-a ales cu 8 coaste rupte şi răni la cap. Şoferiţa beată, găsită de poliţişti adormită cu capul pe volan