Antena Meniu Search
x

Atenţie, bucureşteni! Se introduce biletul unic RATB-Metrorex-CFR. Anunțul făcut, în urmă cu puţin timp, de Primăria Capitalei

Primarul Capitalei a anunţat, aseară, în emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena 3, că tichetul unic de transport Bucureşti-Ilfov va fi disponibil în scurt timp.

Primarul Capitalei a anunţat, aseară, în emisiunea "Sinteza Zilei", la Antena 3, că tichetul unic de transport Bucureşti-Ilfov va fi disponibil în scurt timp.

Potrivit edilului, vor fi 500 de automate de la care vor putea fi cumpărate aceste tichete unice, cu fise, bancnote şi cu card.. 

"În această perioadă lucrăm împreună cu Ministerul Transporturilor (...) pentru a avea tichetul unic de călătorie Bucureşti-Ilfov - cu un singur bilet de călătorie să poţi să circuli cu autobuzul, troleibuzul, tramvaiul, cu metroul şi cu CFR în interiorul municipiului Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov. Este o mare realizare, pe care o pregătim de ceva timp şi va fi implementată în scurt timp. Aşa se întâmplă în orice capitală europeană, cumperi un singur bilet şi poţi să circuli cu acesta", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul Bucureştiului a mai spus că se vor construi noi parcări atât în zona centrală a Capitalei, cât şi la intrarea în Bucureşti, astfel încât cei care fac naveta să poată lăsa maşina personală acolo şi să folosească un mijloc de transport în comun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Atenţie, bucureşteni! Se introduce biletul unic RATB-Metrorex-CFR. Anunțul făcut, în urmă cu puţin timp, de Primăria Capitalei