Antena Meniu Search
x

Video Bilete mai scumpe pentru transportul în comun: cât costă un bilet comun pentru metrou şi autobuz. Lista completă a preţurilor

Transportul în comun se scumpeşte de mâine, în Bucureşti. Creşterea preţurilor vine la pachet însă şi cu posibilitatea de a călători cu un singur tichet în toate mijloacele de transport din Capitală, dar şi în cele care circulă între Bucureşti şi Ilfov.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 31.07.2021, 20:00

Vezi și

De mâine, cartela de la metrou şi biletul de autobuz devin unul şi acelaşi lucru. Concret, vom putea să călătorim cu autobuzul cu ajutorul cartelei de la metrou, şi invers. Preţurile însă vor fi mai mari. Dacă astăzi plătim pentru o călătorie cu autobuzul 1,3 lei, de mâine vom plăti 3 lei. Iar dacă alegem acest bilet comun, care ne va permite accesul o oră şi jumătate atât la autobuz, cât şi la metrou, vom plăti 5 lei.

Scumpiri vor fi şi la călătoria cu metroul. Dacă astăzi plătim pentru o călătorie 2,5 lei, ei bine, de mâine vom plăti 3 lei. Va exista evident şi varianta abonamentelor la acest bilet comun. Un abonament de o zi va costa 14 lei şi va fi valabil 24 de ore de la momentul validării, şi nu de la momentul cumpărării. Vor exista abonamente de o lună, de 6 luni şi pentru un an întreg. Cel de o lună va costa 140 de lei, cel pentru 6 luni va costa 700 de lei, iar pentru un an va costa 1.200 de lei.

Pentru cei care au cumpărat deja bilete, atât pentru autobuz, cât şi pentru metrou şi nu au reuşit încă să călătorească cu ele, trebuie să ştie că o pot face în continuare în zilele următoare, fără să plătească în plus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Bilete mai scumpe pentru transportul în comun: cât costă un bilet comun pentru metrou şi autobuz. Lista completă a preţurilor