Antena Meniu Search
x

Bilete reduse la zborurile rezervate azi. Wizz Air lansează Pink Friday

Wizz Air lansează promoția Pink Friday și oferă bilete reduse cu 20% la toate zborurile rezervate astăzi, 24 noiembrie, până la miezul nopții.

Wizz Air a lansat promoția „Pink Friday”, cu oferta de bilete reduse cu 20% la toate zborurile rezervate astăzi, 24 noiembrie, până la miezul nopții.

Pasagerii pasionați de călătorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului și pot rezerva o nouă călătorie către oricare dintre destinațiile favorite cu promoția „Pink Friday”. Wizz Air se asigură că toți pasagerii își pot rezerva o „evadare” cu bilete reduse cu 20% la toate zborurile, către toate destinațiile.

Oferta Wizz Air de bilete reduse, valabilă pe 24 noiembrie

Toți pasagerii care își planifică vacanțele din sezonul următor pot alege dintre cele 137 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air din România, inclusiv către plaje celebre cum ar fi cele din Tenerife, Eilat, Tel Aviv și altele. Pentru cei care sunt în căutarea unui city break, rețeaua WIZZ oferă numeroase destinații interesante cum ar fi Roma, Paris, Barcelona, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

Pe acelaşi subiect

Campania se va încheia la miezul nopții vineri, pe 24 noiembrie, așa că doritorii sunt încurajați să profite acum de aceste tarife super low cost.

Campanie Wizz Air de bilete reduse pe 24 noiembrie

FOTO: Oferta Pink Friday conţine bilete reduse cu 20% pentru 24 noiembrie | Sursa: Wizz Air

Reducerea de 20% se aplică tarifelor cu toate taxele obligatorii incluse dar exclude taxa administrativă. Această promoție se aplică pe 24 noiembrie de la 00.00 până la 23.59 CET (Ora Europei Centrale). Prețurile se aplică doar rezervărilor făcute prin wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil, transmite compania, într-un comunicat.

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 87 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bilete reduse la zborurile rezervate azi. Wizz Air lansează Pink Friday