Antena Meniu Search
x
LIVE

Bilete Ryanair de la 50 de euro, pentru pasagerii afectați de criza de la Blue Air. Anunțul companiei

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a anunţat că începând de marți lansează tarife speciale pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor de către Blue Air, transmite Mediafax.

De Redactia Observator la 06.09.2022, 21:49
avion Ryanair în timpul decolării
Bilete Ryanair de la 50 de euro, pentru pasagerii afectați de criza de la Blue Air. Anunțul companiei - Shutterstock (arhivă)

Ryanair profită de oportunitatea de a genera noi vânzări ca urmare a problemelor Blue Air. Preţurile pornesc de la 50 euro. Aceste tarife sunt valabile pentru călătoriile care vor avea loc până pe 31 octombrie, dar trebuie rezervate până pe 9 septembrie.

"Ryanair salvează din nou ziua cu tarife de salvare de la doar 49,99 euro pentru a găzdui clienţii afectaţi de 'suspendarea' bruscă a operaţiunilor Blue Air. În timp ce Blue Air 'suspendă' zborurile în toată Europa, Ryanair continuă să opereze un program complet cu peste 3.000 de zboruri zilnice", spune Dara Brady, directorul de marketing al Ryanair.​​

Este haos pe aeroporturi, după ce Blue Air a anulat zborurile până pe 12 septembrie

Peste 3.000 de pasageri sunt afectaţi, iar mulţi dintre ei au aflat vestea chiar înainte de îmbarcare. Compania aeriană a anunţat că nu mai are bani pentru operaţiunile zilnice după ce Ministerul Mediului a pus poprire pe conturi din cauza unei amenzi neplătie. Tanczos Barna susţine, însă, că acest lucru nu justifică anularea zborurilor. Până şi premierul a intervenit în scandal, care a cerut ca lucrurile să revină la normal cât mai repede.  

Blue Air a anunțat că, din cauza unei situații "neprevăzute", constând în poprirea tuturor conturilor de către Ministerul Mediului, compania se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care se vede obligată să sisteze toate zborurile programate pentru plecare de pe aeroporturile din România, până luni, 12 septembrie 2022. Potrivit sursei citate, toate zborurile planificate din afara României către orice aeroport din România, marți, vor fi operate conform orarului publicat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bilete Ryanair de la 50 de euro, pentru pasagerii afectați de criza de la Blue Air. Anunțul companiei