Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Blestemul negru abătut asupra unei familii din Vâlcea. Bărbatul care şi-a ucis cumnata, apoi s-a sinucis, avea probleme psihice grave

Crimă urmată de sinucidere într-un sat din Vâlcea. Un bărbat de 39 de ani, cu afecţiuni psihice şi-a omorât cumnata, apoi s-a spânzurat. Vecinii spun că între cei doi mocnea un conflict mai vechi. Femeia avea chiar un ordin de protecţie împotriva atacatorului.

de Diana Speretoiu

la 22.09.2024 , 19:36

"Eu ştiu că ea se ducea foarte des la poliţie şi reclama situaţia. L-au dus de vreo câteva ori la Psihiatrie", spune un vecin. Scenele terifiante s-au petrecut noaptea trecută, în localitatea Păușești-Măglași. După ce şi-a lăsat fetiţa de clasa a II-a în grija bunicii, femeia, care lucra la o farmacie veterinară, s-a întors acasă fără să bănuiască ceva.

Crimă urmată de sinucidere între cumnaţi

Tânăra se temea de cel care avea să îi devină călău. Avea şi un ordin de protecţie, iar individul nu avea voie să se apropie la mai puţin de 5 metri de ea. Însă ea era nevoită să treacă prin curtea lui să ajungă acasă.

Vezi și

Fără să ţină cont de consecinţe, bărbatul de 39 de ani şi-a urmat cumnata. Între cei doi ar fi pornit un scandal, care a degenerat rapid. Cuprins de furie, bărbatul s-a năpustit asupra femeii. Potrivit unor surse, aceasta a fost găsită strangulată. Când a realizat ce a făcut, bărbatul s-a întors în curtea lui şi s-a spânzurat.

"El era foarte conflictual cu cumnata care statea lângă el. Era o fată cuminte, aşa o ştiu, liniştită, la locul ei", povestesc vecinii. Ca un scenariu desprins dintr-un film de groază, în urmă cu doi ani şi fratele bărbatului, soţul femeii ucise, s-a spânzurat în acelaşi loc în care bărbatul de 39 de ani şi-a luat viaţa noaptea trecută. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Blestemul negru abătut asupra unei familii din Vâlcea. Bărbatul care şi-a ucis cumnata, apoi s-a sinucis, avea probleme psihice grave