Antena Meniu Search
x

BMW praf într-un pom și-o casă, în Mureș, la 160 km/h. Șoferul a murit pe loc

Un BMW a fost făcut praf într-un pom și-o casă, în Mureș, la 160 km/h. Șoferul a murit pe loc, fiind scos cu greu dintre fiarele bolidului de lux.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 26.08.2020, 14:14

  • Șoferul era singur în mașină.
  • Bolidul de lux a fost distrus complet.

Unșofer de 33 de ani a murit miercuri de dimineață în comuna mureșeană Roșiori, după ce a intrat cu mașina într-un pom și într-o casă. La volanul unui BMW, tânărul a pierdut controlul bolidului și a ieșit de pe șosea. Surse din anchetă spun că avea 160 de km la oră.

În jurul orei 08.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ 151, în localitatea Roșiori.

Deplasați la fața locului, din primele cercetări efectuate, aceștia au stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Luduș, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Luduș-Zau de Câmpie, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, lovind un copac și peretele unui imobil.

În urma accidentului, bărbatul, care se afla singur în autoturism a rămas încarcerat. Echipajul medical sosit la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale, însă, din nefericire, a fost constatat decesul acestuia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » BMW praf într-un pom și-o casă, în Mureș, la 160 km/h. Șoferul a murit pe loc