Antena Meniu Search
x

BMW făcut bucăți care au zburat pe câmp, șoferul a intrat cu toată viteza într-un TIR, la Bumbești

Un BMW a fost făcut bucăți care au zburat pe câmp, după ce șoferul a intrat cu toată viteza într-un TIR, la Bumbești, în Gorj. Tânărul de la volan se ducea, noaptea, de la Tg. Jiu la Petroșani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.08.2020, 13:21

  • Tânărul șofer care conducea BMW-ul are 24 de ani.
  • Cu el în mașină era un prietend e 21 de ani.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic despre faptul că pe raza orașului a avut loc un accident rutier. O mașină a zburta bucăți de pe șosea pe câmp, după ce s-a izbit violent cu un TIR.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 24 de ani, din Târgu Jiu, un timp ce conducea un autoturism  BMW pe DN66 E79, la Bumbești Jiu, din direcția Târgu Jiu către Petroșani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat, de 48 de ani, din comuna Văgiulești.

În urma evenimentului, cei doi conducători auto și un pasager de 21 de ani, aflat în autoturism au suferit leziuni, fapt pentru care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Celor doi șoferi le au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
tir
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » BMW făcut bucăți care au zburat pe câmp, șoferul a intrat cu toată viteza într-un TIR, la Bumbești