Antena Meniu Search
x

BMW rupt în două la Avrig, după ce şoferul a intrat pe contrasens. Un tânăr a murit, alţi doi, grav răniţi

Un BMW s-a rupt în două la Avrig, după ce şoferul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt BMW. Un tânăr a murit, alţi doi, grav răniţi. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.07.2019, 07:25

Un BMW s-a rupt în două la Avrig, după ce şoferul a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt BMW. Un tânăr a murit, alţi doi, grav răniţi. 

Accidentul a avut loc duminică seară pe DN1, la kilometrul 293, între Veștem și Avrig, în zona Fântânița Haiducului, acolo unde un tânăr de 25 de ani aflat la volanul unei mașini înmatriculate în Vrancea, în timp ce conducea spre Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, a derapat și apoi a ajuns pe contrasens, tamponându-se cu o altă mașină care circula regulamentar și la volanul căreia era un tânăr de 23 de ani, din Covasna. 

Un tânăr de 24 de ani din Bacău, pasager în BMW-ul de Vrancea, a fost dus la spital cu răni grave şi a murit la Sibiu, în vreme ce şoferi suntân stare gravă, internaţi.

Imaginile surprinse pe şosea după accident sunt şocante, BMW intrat pe contrasens rupându-se efectiv în două. Spatele maşinii a ajuns pe câmp, în afara carosabilului, bucăţi din autoturism zburând peste tot în jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » BMW rupt în două la Avrig, după ce şoferul a intrat pe contrasens. Un tânăr a murit, alţi doi, grav răniţi