Antena Meniu Search
x

Bolid de 120.000 de euro furat din Marea Britanie, depistat la vama Moraviţa. Românul voia să intre cu Mercedes-ul în ţară

Un cetăţean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S în valoare de aproximativ 120.000 euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie, a fost depistat la controlul de frontieră de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 11:00

- politiadefrontiera.ro

”În data de 05.11.2023, ora 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 53 de ani,  la volanul unui autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S, înmatriculat în Marea Britanie. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie”, anunţă luni Poliţia de Frontieră, relatează News.

Autoturismul în valoare de aproximativ 120.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în continuare având loc cercetări pentru infracţiunea de tăinuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bolid de 120.000 de euro furat din Marea Britanie, depistat la vama Moraviţa. Românul voia să intre cu Mercedes-ul în ţară