Antena Meniu Search
x

Video "Bombardierul" care a înjunghiat un bărbat pe litoral riscă cel mult doi ani de închisoare. Victima a fost operată şi rămâne internată

Sezonul vacanţelor s-a transformat în sezonul violenţelor pe litoral. După bătăile de la Costineşti şi Eforie, a curs sânge şi la Mamaia. Un bărbat de 59 de ani a ajuns la spital, înjunghiat într-un beach-bar de un individ cu care se certase pentru un loc de parcare. 

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 20:15

Vezi și

Scenele sângeroase au fost filmate de camerele de supraveghere ale beach-barului. Victima fuge disperată şi încearcă să se apere de agresor, dar nu reuşeşte să îl oprească.

Bărbat înjunghiat în Mamaia pentru un loc de parcare

În timp ce încerca să pună distanţă între el şi bărbatul violent, cade. Agresorul profită. Îl înjunghie, apoi îl loveşte cu pumnii şi cu picioarele. Abia atunci angajaţii barului şi clienţii îşi fac curaj şi încearcă să îl imobilizeze pe atacator.

"Conflictul a pornit pe faleza din Năvodari, din cauza unui loc de parcare. Agresorul ar fi chiar un locatar al blocurilor din zonă. Pentru a se scăpa de furia atacatorului, victima a pătruns, s-a refugiat în local în speranţa că va fi salvat de agenţii de securitate", transmite Andreea Filip, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Cei care ne-au trimis imaginile pe Fii Observator susţin că victima, în vârstă de 59 de ani, este agent de pază al localului. Conducerea neagă, însă. Cert este că bărbatul a ajuns la spital în stare gravă.

Crina Kibedi, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Constanța: Pacientul a fost adus în cursul nopţii de ieri cu multiple escoriaţii şi plăgi. S-a şi intervenit chirurgical. În momentul de faţă, starea generală este bună. Este stabil hemodinamic, dar rămâne în continuare internat. 

Anchetat pentru loviri, violenţe şi tulburarea liniştii publice, agresorul poate fi pedepsit cu închisoare între trei luni şi doi ani sau amendă. După desele scandaluri de pe litoral, turiştii spun că simt nevoia să vadă mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti în staţiuni.

Cel mai recent scandal pe plajă care a speriat România a avut loc la Costineşti. Un grup de turişti violenţi s-au încăierat cu jandarmii şi poliţiştii.

Marcel Ciolacu: Trebuie toleranță zero față de toți așa-zișii bombardieri care fac scandal și confundă plajele și drepturile cetățenești cu maidanul în România.

Indivizii care au provocat scandalul au antecedente penale şi riscă să ajungă după gratii. În prezent sunt anchetaţi sub control judiciar pentur ultraj, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Bombardierul" care a înjunghiat un bărbat pe litoral riscă cel mult doi ani de închisoare. Victima a fost operată şi rămâne internată