Antena Meniu Search
x

Incident şocant într-o şcoală din Germania. Un adolescent a înjunghiat un elev de 8 ani, apoi a încercat să îşi dea foc

Un elev de 16 ani a înjunghiat și rănit grav un școlar de 8 ani, înainte de a-și da foc într-un caz care a şocat Germania. Motivele atacului nu au fost clarificate.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 15:51

Incident şocant într-o şcoală din Germania. Un adolescent a înjunghiat un elev de 8 ani după care a încercat să îşi dea foc
Incident şocant într-o şcoală din Germania. Un adolescent a înjunghiat un elev de 8 ani după care a încercat să îşi dea foc - Profimedia

Adolescentul a fugit printr-o şcoală primară din Bischofswerda, la est de orașul Dresda, în timp ce ţinea în mână un cuțit înainte de a lansa un atac brutal asupra copilului, relatează Daily Mail.

Atacatorul l-a înjunghiat pe băiețel în cap și gât înainte de a fi atacat de polițiști înarmați care înconjuraseră școala primară. Procurorul din Koblenz, Mario Mannweiler, a explicat: „Acesta este, desigur, un act foarte neobișnuit și șocant, chiar și pentru noi”.

Băieţelul de 8 ani se află în stare stabilă

Victima, un elev de clasa a treia, a fost grav rănită în urma atacului și a fost transportată de urgență la spital cu elicopterul. Medicii au spus că starea lui este stabilă. Tânărul de 16 ani şi-ar fi dat foc înainte de a fi imobilizat de polițiști și a fost dus la spital.

Un profesor îngrozit a sunat poliția în jurul orei 9:40 și doar câteva minute mai târziu, o rafală de ofițeri de poliție înarmați au înconjurat școala și i-au evacuat pe toți copiii din sălile de clasă.

„Actul este o povară psihologică grea pentru toată lumea. Membrii familiei și copiii sunt îngrijiți de o echipă de intervenție în criză”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Maximilian Funke, pentru Bild. Poliția nu a dezvăluit încă nicio informație despre posibilul motiv al atacului sau dacă acesta era menit în mod special să-l vizeze pe băiețelul de opt ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Incident şocant într-o şcoală din Germania. Un adolescent a înjunghiat un elev de 8 ani, apoi a încercat să îşi dea foc