Antena Meniu Search
x

Video "Bubuia dintr-una într-alta!" Dezastru, azi noapte, în parcarea unui bloc din Timișoara. Flăcări și bubuituri au alertat locatarii, șase mașini s-au făcut scrum

Incendiu devastator azi noapte în Timişoara. Șase autoturisme parcate au ars ca o torță în urma unui scurt circuit la o autoutilitară. Panica a fost cu atât mai mare cu cât flăcările au fost la un pas să cuprindă clădirile din apropiere. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.12.2023, 08:51

Vezi și

Apelul la 112 a venit cu puțin timp înainte de miezul nopții. Bubuiturile puternice şi flăcările înalte de 6 metri care veneau din parcarea blocurilor au alertat toţi locatarii.  

- O bubuitură, din start s-a bubuit o maşină, a ars zic clar. Flăcările se extindeau la maşina cealaltă. Normal că m-am speriat în momentul ăla pentru că e o zonă de blocuri, vă daţi seama că ajunge la gaz şi la alte probleme şi atunci ce facem? Sărim în aer cu totul. 

- Flăcări, fum şi jandarmii ne-au spus să intrăm înăuntru că nu e ok să stăm afară, că să intrăm că ne intoxicăm. 

- Bubuia dintr-una într-alta, erau numai bubuieli ca şi cum erau explozii de cauciucuri. Eu am venit repede să-mi iau maşina. 

Pe acelaşi subiect

Incendiul a pornit de la o autoutilitară

Flăcările s-au extins rapid la alte 5 autoturisme. Pompierii s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să stingă vâlvătaia care amenința să se extindă la blocurile din zonă. 

Mihai Elena, ISU Timiş: În urma cercetărilor noastre, cauza probabilă de incendiu a fost un scurt circuit electric.

Două mașini au ars în totalitate iar celelalte patru au fost serios avariate şi niciuna din ele nu au asigurare care să acopere daunele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Bubuia dintr-una într-alta!" Dezastru, azi noapte, în parcarea unui bloc din Timișoara. Flăcări și bubuituri au alertat locatarii, șase mașini s-au făcut scrum