Antena Meniu Search
x

Video "Ieșiți afară că a luat foc!" Incendiu în mall-ul Sun Plaza din Capitală. Zeci de oameni au alergat disperaţi spre ieşirile de urgenţă

Un incendiu a izbucnit seara trecută într-un centru comercial din Sudul Capitalei. Deşi magazinele erau închise, în mall se mai aflau aproximativ 150 de persoane la cinema și în zona de restaurante. Incendiul ar fi pornit chiar la o shaormerie din mall. 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 07:59

Vezi și

Panicaţi de alarmele declanşate de fumul din mall, în jurul orei 22:00, zeci de pesoane au ieşit într-un suflet din sălile de cinema si s-au îndreptat spre cele mai apropiate ieşiri. 

150 de persoane se aflau în centrul comercial

Martori: A luat foc! Ieșiți afară că a luat foc! Haide! 

Eduard Marin, reporter Observator: După ce alarmele de incendiu au pornit în incinta mall-ului, aproximativ 150 de persoane s-au autoevacuat iar din fericire nu au existat victime. 

Pe acelaşi subiect

Martor: Abia acum când am ieşit am auzit sirena, eu eram la sala de cinema şi ne-a zis să părăsim imediat sala din motive de siguranţă dar nu ştia să ne zică de ce, nu ştia să ne zică prea multe.   

Ce a declanşat incendiul

Incendiul a avut loc în incinta unei shaormerii din zona de restaurante a mall-ului. Totul ar fi pornit de la un motor al sistemului de ventilaţie care a început să scoată fum şi s-a aprins. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară.  

Claudiu Crăciun, ISU Bucureşti-Ilfov: A fost vorba de un motor electric de la instalaţia de ventilare a fast food-ului. Spaţiul comercial, magazinele generale erau închise la ora respectivă, mai puţin cele două obiective de la etajul 2, şi anume cinematograful şi sala de jocuri. La momentul ajungerii noastre, tot personalul şi clienţii erau evacuaţi.  

La scurt timp după intervenţia pompierilor, incendiul a fost lichidat. Oamenii care aveau maşinile parcate la subsolul centrului comercial au fost nevoiţi să aştepte până la terminarea intervenţiei pentru a avea acces la autoturisme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Ieșiți afară că a luat foc!" Incendiu în mall-ul Sun Plaza din Capitală. Zeci de oameni au alergat disperaţi spre ieşirile de urgenţă