Antena Meniu Search
x

Carismaticii bucătari de la Chefi la cuțite se întrec în bucate franțuzești (Video)

Începe o nouă săptămână în compania celor mai carismatici bucătari. Căutările continuă la Chefi la cuţite, în timp ce degustările pe nevăzute se apropie de final. Emoţii au şi juraţii, nu doar concurenţii. Şi asta pentru că lupta pentru amulete devine tot mai încrâncenată, pe măsură ce avantajele ce pot fi câștigate sunt din ce în ce mai puţine.

de Redactia Observator

la 12.10.2020, 23:08

Vezi și

În prima ediție a acestei săptămâni, Gina vine cu o nouă temă, ce va declanșa discuții aprinse între chefi. Cei trei au de pregătit farfurii care să corespundă conceptului de bucătărie franțuzească. 

Şi dacă chefii sunt responsabili cu preparatele fine-dining franţuzeşti, concurenţii pun pe masă bucate tradiţionale româneşti. 

Dumitru Pop Tincu este cel care, din 1977 și până azi, sculptează și scrie versuri pentru Cimitirul din Săpânța. 

Bărbatul vine în fața chefilor pentru a-i impresiona cu bucate tradiționale din Maramureș, dar și cu poveștile sale nemaipomenite, având o meserie unică nu doar în România, ci și în lume. 

Surprinzătoare va fi și apariția lui Bogdan Mălaele, fiul actorului Horațiu Mălăele, care vine chitit să afle de ce chefii sunt la cuțite. 

Care vor fi reacțiile acestora la farfuriile și poveștile servite pe bandă, aflaţi în această seară, de la 20.30, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Carismaticii bucătari de la Chefi la cuțite se întrec în bucate franțuzești (Video)