Antena Meniu Search
x

Bucureștean, suspectat că a înșelat peste 30 de persoane cu aproximativ 300.000 de lei. Plăteau pentru produse pe care nu le mai primeau

Un bărbat din Bucureși este suspectat că a înșelat peste 30 de persoane, după cele-a vândut acestora produse electronice pe care victimele le-au plătit, însă nu le-au mai primit. Prejudiciul este de aproximativ 300.000 de lei. Bărbatul urmează să fie dus la audieri, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 14:44

Victimele plăteau pentru produse pe care nu le mai primeau
Bucureștean, suspectat că a înșelat peste 30 de persoane cu aproximativ 300.000 de lei - Shutterstock

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 5 pun în aplicare, joi, un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Capitală, într-un dosar penal de înşelăciune.

Prejudiciul este de aproximativ 310.000 de lei

”În fapt, în perioada 2022 - prezent, administratorul unei societăţi comerciale ar fi indus în eroare 32 de persoane, cărora le-ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui site on-line, diferite produse electronice. Din cercetări, s-a stabilit că bunurile ar fi fost achitate în avans de către persoanele vătămate, fără ca acestea să fie livrate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 310.000 de lei”, a arătat Poliţia Capitalei.

În baza mandatului de aducere, suspectul va fi dus la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului  de  Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Bucureștean, suspectat că a înșelat peste 30 de persoane cu aproximativ 300.000 de lei. Plăteau pentru produse pe care nu le mai primeau