Antena Meniu Search
x

Video Mii de bucureșteni, fără apă caldă și căldură în plin ger. Mai multe blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 şi 6 sunt afectate

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 şi 6 ale Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă din cauza unor avarii.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 18.01.2021, 13:16

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Conform Termoenergetica, în fiecare dintre cele cinci sectoare, sunt zeci de blocuri care figurează cu ”parametri insuficienţi de furnizare a agentului termic”, fie numai pentru încălzire, fie şi pentru apă caldă, scrie News.ro.

Unele dintre blocuri sunt afectate de sâmbătă sau de duminică, iar altele de luni, însă sunt şi blocuri care au probleme cu încălzirea din 13 sau din 14 ianuarie. 

”Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, anunţă Termoenergetica.

Compania menţionează că situaţia se va normaliza în cursul zilei de luni până la ora 18:00, însă precizează că ”termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctelor termice este estimat”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Mii de bucureșteni, fără apă caldă și căldură în plin ger. Mai multe blocuri din sectoarele 1, 2, 4, 5 şi 6 sunt afectate