Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A sunat la 112 şi a mărturisit că a înjunghiat un bărbat în inimă. Crimă pe fondul consumului de alcool, în Sectorul 4

Un bărbat de 58 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat în piept pe un alt bărbat, de 66 de ani, iar acesta a murit. Autorul faptei a anunţat chiar el autorităţile.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 12:04

A sunat la 112 şi a mărturisit că a înjunghiat un bărbat în inimă. Crimă pe fondul consumului de alcool, în Sectorul 4 A sunat la 112 şi a mărturisit că a înjunghiat un bărbat în inimă. Crimă pe fondul consumului de alcool, în Sectorul 4 - arhivă

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 58 de ani, cercetat pentru omor.

Atacatorul a sunat singur la 112

”La data de 28.09.2024, în jurul orei 21:40, în timp ce se afla într-un imobil din mun. Bucureşti, sectorul 4, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, inculpatul a înjunghiat victima (un bărbat de 66 de ani) cu un cuţit în zona toracelui stâng, cu consecinţa decesului acesteia. Inculpatul a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat săvârşirea faptei, fiind găsit ulterior la faţa locului”, au arătat anchetatorii.

Articolul continuă după reclamă

Suspectul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 16 Poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » A sunat la 112 şi a mărturisit că a înjunghiat un bărbat în inimă. Crimă pe fondul consumului de alcool, în Sectorul 4