Antena Meniu Search
x

Zilele Bucureştiului 2018. Concert Hurts şi proiecţii 3D pe Casa Poporului, în Piaţa Constituţiei

Bucureştenii au toate motivele să iasă prin oraş în următoarele ore. Avem spectacol grandios în această seară în centrul Capitalei. Sunt zilele Bucureştiului şi, mai mult decât atât, este şi anul centenarului. Aşa că autorităţile s-au pregătit ca pentru o dublă sărbătoare.

Vezi și

Bucureştenii au toate motivele să iasă prin oraş în următoarele ore. Avem spectacol grandios în această seară în centrul Capitalei. Sunt zilele Bucureştiului şi, mai mult decât atât, este şi anul centenarului. Aşa că autorităţile s-au pregătit ca pentru o dublă sărbătoare. În această seară, pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca cei de la trupa Hurts.

În această seară are loc cea de-a V-a editie a evenimentului iMapp Bucharest - unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume, un concurs international care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul, direct pe fatada de 23.000 de metri pătrati a Palatului Parlamentului. 

Însă înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piața Constituției, va urca celebra trupă britanică HURTS. Trupa românească de rock alternativ, The Mono Jacks, va concerta în deschiderea HURTS, si, inaintea mult așteptatelor concerte, DJ-ul CS84 va anima publicul pentru o seară de exceptie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zilele Bucureştiului 2018. Concert Hurts şi proiecţii 3D pe Casa Poporului, în Piaţa Constituţiei