Antena Meniu Search
x

Bunicuță spulberată pe o trecere de pietoni din Unirea, în Bistrița Năsăud. Accidentul mortal a fost filmat - VIDEO

Tragedie, în această dimineață, la Unirea, în judeţul județul Bistrița Năsăud, după ce o camionetă a spulberat un bătrânică de 83 de ani, care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, filmat de o cameră de supraveghere, femeia a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.09.2021, 14:24

Vezi și

În înregistrare se vede cum bunicuța se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni. În momentul în care trece de jumătatea drumului, o camionetă o lovește pe femeie în plin, aruncându-o câțiva metri pe caldarâm. În urma impactului teribil, bătrâna nu a avut nicio scăpare. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au efectuat manevre de resuscitare, însă nu au putut-o readuce la viață, fiind nevoiți să declare decesul.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. 

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după accidentul mortal din Unirea

Pe acelaşi subiect

Pe numele conducătorului auto, polițiștii au întocmit un dar penal pentru ucidere din culpă.

"Astăzi, polițiștii Biroului rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident de circulație semnalat în Unirea. O autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus a surprins și accidentat o femeie de 83 de ani din Unirea care se deplasa în calitate de pieton. În urma impactului, din păcate a survenit decesul femeii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier", a transmis Paul Rodilă, din cadrul Inspectoratului de poliție județean Bistrița Năsăud.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bunicuță spulberată pe o trecere de pietoni din Unirea, în Bistrița Năsăud. Accidentul mortal a fost filmat - VIDEO