Antena Meniu Search
x

Video "Ca retardatul m-am urcat în maşină şi am plecat". Dorian Popa a recunoscut că s-a urcat drogat la volan. Cum și-a justificat gestul

Dorian Popa recunoaşte - a consumat canabis şi îşi cere iertare de la fani că le-a ascuns adevărul. Oprit de poliţişti şi testat pozitiv acum 10 zile, influcencerul nu mai neagă acum. Astăzi a postat pe youtube un mesaj de aproape 10 minute, în care oscilează între asumarea consecinţelor şi căutarea scuzelor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 07.11.2023, 20:04

Vezi și

Dorian Popa: Recunosc am consumat canabis! Nu în ziua în care am fost oprit de poliţie, dar am consumat. Vreau să-mi cer scuze.

Într-un vlog care a adunat peste 300 de mii de vizualizări în câteva ore, Dorian Popa face mărturisirea după ce analizele de laborator au confirmat - a condus pozitiv la canabis. Activ în campanii antidrog, celebrul influcencer, cu peste 2.200.000 de urmăritori, îşi schimbă declaraţiile. Potrivit surselor Observator, iniţial le-a spus poliţiştilor că inhalase fum de marijuana la petrecerea de unde venea. Astăzi, a contrazis şi această afirmaţie.

Dorian Popa, mărturisire după ce analizele de laborator au confirmat - a condus pozitiv la canabis

Dorian Popa: Am fost toată ziua acasă. Ieşisem din duş, am tras un halat pe mine imediat. Nici nu m-am uscat pe păr pentru că ştiam că mă întorc în 5 minute şi ca retardatul m-am urcat în maşină şi am plecat până la magazin. La scurt timp după ce am ieşit din garaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie.

Pe acelaşi subiect

Vlogul cu explicaţii a ajuns în top cinci videoclipuri după numărul de vizionări. Dorian Popa caută justificări, deşi insistă că nu vrea să îşi găsească scuze. Despărţirea de iubita lui, Babs, l-ar fi marcat.

Dorian Popa: Nu am nicio scuză şi îmi asum pe deplin consecinţele. Despărţirea de Babs. Toate astea m-au copleşit. La sfârşitul zilei, sunt om şi ca orice om am făcut greşeli.

Greşeală a fost taxată imediat de poliţiştii care s-au grăbit să obţină rezultatele toxicologice. Buletinul de analize a fost gata în cinci zile după recoltarea probelor biologice.

Ce riscă artistul

Cristina Filip, reporter Observator: În timp ce unii şoferi se plâng că aşteaptă foarte mult venirea rezultatelor, în cazul lui Dorian Popa procedurile au fost urgentate chiar de Poliţie. Astfel de măsuri se iau în cazul în care deciziile instanţelor depind de analizele toxicologice ori în cazurile de interes pentru opinia publică. În rest, probele prelevate de IML sunt prelucrate imediat, iar buletinule de analiză se eliberează abia când solicitantul, de cele mai multe ori Poliţia, achită contravaloarea analizelor.

Deşi legea din România consideră canabisul drog de risc, mulţi fani i-au trimis mesaje de încurajare lui Dorian Popa. Au existat, însă, şi voci critice.

Contactat de Observator, Dorian Popa a refuzat să ofere un punct de vedere. A rămas fără permisul de conducere şi poate fi condamnat la amendă penală sau până la 5 ani de închisoare. În ultima perioadă, multe vedete au fost prinse la volan sub influenţa substanţelor interzise. Cele mai recente cazuri sunt Chef Foa, testat pozitiv la cocaină şi canabis, şi Guess Who, pozitiv la cocaină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Ca retardatul m-am urcat în maşină şi am plecat". Dorian Popa a recunoscut că s-a urcat drogat la volan. Cum și-a justificat gestul