Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa a inaugurat o șaormerie la Focșani. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă, la doar o zi după ce s-a confirmat că a condus drogat

Dorian Popa nu se ascunde după ce analizele au confirmat că a condus drogat, îmbrăcat doar în lenjerie intimă. Influencerul a inaugurat o șaormerie la Focșani alături de fanii care s-au înghesuit să îl vadă. Şi vorbim despre sute de oameni care au stat la coadă în ploaie să-l întâlnească. Spre bucuria lor, cel care le-a oferit şaorma gratis a fost chiar Dorian Popa. Cu doar o săptâmână în urmă, poliţia l-a oprit în trafic pe Dorian şi s-a dovedit că acesta consumase canabis.

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 20:33

Vezi și

Dorian Popa era drogat în momentul în care a fost oprit în trafic, doar în lenjerie intimă, acum o săptămână. O confirmă analiza toxicologică făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală.

Specialiştii i-au găsit cannabis în sânge, deşi artistul le-a spus poliţiştilor că se întorcea de la o petrecere şi a inhalat accidental fumul. 

Cu doar câteva zile înainte de aflarea rezultatelor, cunoscutul influencer a postat un mesaj pe TikTok în care nu oferă detalii despre incident, dar îşi îndeamnă fanii să nu-i judece pe cei care greşesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dorian Popa a inaugurat o șaormerie la Focșani. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă, la doar o zi după ce s-a confirmat că a condus drogat