Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei femei, descoperit la marginea unui drum din Arad. Trupul neînsufleţit a fost găsit de localnici

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul, potrivit Agerpres.

De Redactia Observator la 25.10.2022, 15:17
Trupul neînsufleţit a fost găsit de localnici
Cadavrul unei femei, descoperit la marginea unui drum din Arad - Shutterstock

Trupul neînsufleţit a fost observat de localnici dimineaţă, ei sunând imediat la 112. "În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii spun că, cel mai probabil, a fost vorba de un accident urmat de fuga şoferului, astfel că fac cercetări pentru identificarea vinovatului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cadavrul unei femei, descoperit la marginea unui drum din Arad. Trupul neînsufleţit a fost găsit de localnici

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături