Antena Meniu Search
x

Cadavrul unei femei, găsit în râul Mureş: ar fi stat în apă de peste o săptămână. Întrebări după moartea suspectă

O descoperire tristă a fost făcută, joi, în râul Mureş. Poliţiştii din cadrul IPJ Arad au anunţat că a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de aproximativ 55 de ani, iar conform primelor informaţii, trupul neînsufleţit ar fi stat în apă mai bine de o săptămână. Medicii legişti vor efectua autopsia, în urma căreia vor putea fi stabilite circumstanţele morţii acesteia.

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 15:46

Persoană înecată într-un râu din România, căutată de pompieri
Cadavrul unei femei, găsit în râul Mureş - Arhivă (scop ilustrativ)

Potrivit IPJ Arad, polițiștii au fost sesizați despre prezența unui cadavru în râul Mureș, în zona localității Fântânele. Din primele verificări, este vorba de o femeie de aproximativ 55 de ani.

Femeia a fost găsită fără viaţă, în râul Mureş

Trupul neînsuflețit ar fi stat în apă aproximativ 7-10 zile, susțin polițiștii. Cadavrul va fi transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei. ”Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre prezenţa unui cadavru în râul Mureş, în zona localităţii Fântânele. Din primele verificări, este vorba de o femeie de aproximativ 55 de ani. Trupul neînsufleţit ar fi stat în apă aproximativ 7-10 zile”, a transmis IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cadavrul unei femei, găsit în râul Mureş: ar fi stat în apă de peste o săptămână. Întrebări după moartea suspectă